Hvordan få Firefox og nettsider til å vises i fullskjerm

Fullskjerm er en funksjon i Firefox som lar den bruke hele skjermen. Praktisk for bittesmå skjermer som netbooks, men du kan også bruke det på HDTV-en din bare fordi du har lyst! Denne artikkelen forteller det du trenger å vite.

Merk: Firefox fullskjermmodus er forskjellig fra applikasjon-fullskjermmodusen som ble innført i Mac OS X 10.7 (Lion). Firefox støtter ikke Lion sin fullskjermmodus.

Skru på fullskjerm

Større er bedre! Fyll opp hele skjermen med Firefox.

1. Trykk på Firefox-knappen.
  2. Trykk på Fullskjerm.
Dersom menylinjen vises (standard oppførsel på Windows XP), trykk på Vis og deretter trykk på Fullskjerm.
  1. I menylinjen, velg Vis-menyen.
  2. Trykk på Fullskjerm.
  1. Trykk på Fullskjerm-ikonet Fullscreen Mac 1 i hjørnet øverst til høyre i Firefox-vinduet.
  1. I menylinjen, trykk på Vis-menyen.
  2. Trykk på Fullskjerm.

Skru av Fullskjerm

Gi meg tilbake datamaskinen! Krymp Firefox tilbake til den originale størrelsen.

1. Flytt pekeren tilbake til toppen av skjermen.
  2. Trykk på Fullskjerm-ikonet. MacFullScreenIcon
  1. Flytt pekeren tilbake til toppen av skjermen.
  2. Trykk på Fullskjerm-ikonet Fullscreen Mac 2 i hjørnet øverst til høyre i menylinjen.
  1. Flytt pekeren tilbake til toppen av skjermen.
  2. Høyreklikk på et tomt område i fanelinjen.
  3. Trykk på Avslutt fullskjermmodus

Tastatursnarveier

For de med god hukommelse. Gå til fullskjermmodus ved å bruke tastaturet.

• Tastatursnarvei for å skru av og på fullskjermmodus: Trykk på F11-tasten.
    Merk: På noen datamaskiner med et kompakt tastatur (som netbooks og bærbare datamaskiner) må du trykke fn + F11-tastene isteden.
  • Tastatursnarvei for å skru av og på fullskjermmodus: command + Shift + F