Bladwijzers toevoegen, verwijderen, bewerken of verplaatsen in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Maak eenvoudig een bladwijzer voor uw favoriete pagina’s, zodat u deze later kunt bezoeken.

Tip: als u Firefox Synchronisatie instelt, kunt u dezelfde bladwijzers op andere apparaten benaderen.

Een bladwijzer voor een pagina maken

1. Open de webpagina waarvoor u een bladwijzer wilt maken.
  2. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

3. Tik op Toevoegen naast Bladwijzers.

Een bladwijzer verwijderen

1. Open de pagina waarvoor de bladwijzer bestaat.
  2. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

3. Tik op Verwijderen naast Bladwijzers.
Uit uw bladwijzerlijst:

U kunt ook een bladwijzer uit uw Bladwijzerlijst verwijderen. Veeg vanuit uw Bladwijzerlijst naar links op de bladwijzer.

deletebookmarksios

U kunt ook de bladwijzer in uw Bladwijzerlijst ingedrukt houden. Selecteer Bladwijzer verwijderen vanuit het pop-upmenu.
Long-tap remove bookmark FF iOS

Een bladwijzer verplaatsen of bewerken

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Bladwijzers.
  3. Ga naar de map waar uw bladwijzer of map te vinden is.
  4. Tik in de rechterbenedenhoek op Bewerken.
    editbookmarksios
  5. Tik op de map of de bladwijzer die u wilt bewerken.
    • Tik op het veld Titel of URL om deze te bewerken.
    • Tik op de map om door andere mappen waar u uw bladwijzer of map wilt opslaan te bladeren.
  6. Tik op Gereed.