Ondersteuning voor Hello wordt beëindigd in Firefox 49

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u Firefox bijwerkt naar versie 49, vrijgegeven op 20 september 2016, zal Firefox Hello worden stopgezet en uit Firefox worden verwijderd. Kort daarna zal Hello in Firefox-versies 45 t/m 48 worden uitgeschakeld. Dit gebeurt automatisch - er zijn geen extra stappen nodig.

Firefox Hello is stopgezet en vanaf versie 49 uit Firefox verwijderd. Dit is automatisch gebeurd toen u Firefox hebt bijgewerkt - er waren geen extra stappen nodig.

Hier zijn enkele alternatieven voor Hello. We hopen dat u er een vindt dat u bevalt:

• Talky: biedt zowel video als schermdeling via WebRTC.
  • Cisco Spark: ruimtes maken voor videogesprekken, groepsberichten en delen.
  • Appear.in: groepsvideogesprekken tot aan acht personen.
  • Jitsi Meet: groepsvideogesprekken en schermdeling via WebRTC.

Bedankt voor het steunen van de Hello-bèta. We gaan door met het ontwikkelen en verbeteren van WebRTC (Web Real-Time Communications), de onderliggende technologie voor Hello.

Als u hulp nodig hebt bij een van deze alternatieven, neem dan rechtstreeks contact op met hun makers.