Forumantwoord - Yahoo Search toevoegen aan Firefox

U kunt Yahoo Search als volgt aan Firefox toevoegen:

1. Bezoek de yahoo.com-startpagina (of die voor het land van uw voorkeur, zoals uk.yahoo.com of de.yahoo.com).
  2. Klik op het vergrootglas addsearch 40 in de zoekbalk op de werkbalk.
    Fx-AddYahooSearch
  3. Klik op ‘Yahoo Search’ toevoegen.

Yahoo Search is vanaf nu een beschikbare zoekoptie in Firefox.

Als u Yahoo Search standaard wilt gebruiken, klik dan met de rechtermuisknop op het Yahoo-pictogram dat nu verschijnt als een optie voor Zoeken met: en klik op Instellen als standaardzoekmachine.

Fx-YahooSearchSetAsDefault

Voor meer informatie, zie Uw standaard zoekinstellingen wijzigen in Firefox en Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox.

Laat het ons weten als dit uw probleem verhelpt of als u meer hulp nodig hebt.