No em puc connectar després d'actualitzar el Firefox

Després d'actualitzar el Firefox és possible que us apareguin missatges tals com «No s'ha pogut trobar el servidor».

La causa més comuna d'aquest problema és la configuració del tallafocs. Alguns impedeixen silenciosament que la nova versió del Firefox accedeixi a Internet. És també un error comú assumir que el tallafocs està desactivat, quan és possible que encara es trobi en marxa.

Per a solucionar-ho haureu de configurar el vostre tallafocs per a què permeti al Firefox tenir accés a la xarxa. Escolliu el vostre i vegeu-ne una guia específica: