Kom i gang med Firefox Monitor

(Omdirigert fra Firefox Monitor)

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: Get started with Mozilla Monitor

Advarsel: Den nyeste versjonen av Firefox Monitor slippes gradvis, og er derfor kanskje enda ikke tilgjengelig for deg. Følg med for framtidige oppdateringer.

Firefox Monitor er en tjeneste fra Mozilla som varsler deg om nettkontoene dine er blant de som er kompromittert gjennom et datainnbrudd. Gjennom bruk av Have I Been Pwned databasen holder Firefox Monitor oversikt over kjente datainnbrudd, varsler deg om dine nettkontoer er kompromittert, og gir deg veiledning om hvordan du proaktivt beskytter deg selv i framtiden.

Sjekk om nettkontoene dine er kompromittert i et kjent datainnbrudd

Slik sjekker du om nettkontoene dine er kompromittert i et kjent datainnbrudd:

1. Start nettleseren din og åpne siden monitor.firefox.com.
  2. Klikk på Get started for å starte søket.
    FxMon2WinNorskGetStarted
  3. Logg inn på Firefox-kontoen din. Om du ikke har en, lag en før du fortsetter.
    sign in
  4. Rull ned for å se eventuelle detaljer om innbrudd der din informasjoner kompromittert.
    Active breaches

Nå som du er klar over at nettkontoene dine er kompromittert i et datainnbrudd, sjekk Rydde opp etter datainnbrudd med Firefox Monitor for å lære hvordan du tar proaktive aksjoner og reduserer skadeomfanget som kan følge av datainnbruddet.

Relatert innhold

Lær mer