Firefox 18 crasht bij het opstarten vanwege malware - Het probleem verhelpen

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Firefox 18.

Als u Firefox hebt bijgewerkt naar versie 18 en de browser nu crasht bij het opstarten, kan dit komen door malware die op uw computer is geïnstalleerd. Hier wordt uitgelegd hoe u de malware kunt verwijderen, zodat Firefox normaal kan werken.

Microsoft Safety Scanner downloaden en uitvoeren

1. Download Microsoft Safety Scanner.
  2. Open het programma nadat het downloaden is voltooid en volg de instructies om de scan te starten. Een “Volledige scan” wordt aanbevolen.
    MS Security Scan
  3. Zodra de scan is voltooid, zou de malware van uw computer moeten zijn verwijderd en zal Firefox kunnen worden gestart.
Noot: als u nog steeds problemen met crashes ervaart, zie dan dit artikel.