Bladwijzers exporteren naar Safari

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

U kunt uw Firefox-bladwijzers exporteren voor het gebruik ervan in andere browsers. Deze gids toont u hoe u uw Firefox-bladwijzers kunt exporteren en deze kunt importeren in Safari.

Noot: dit artikel is van toepassing op Mac. De Safari-browser is niet meer beschikbaar voor Windowsmomenteel niet beschikbaar voor Linux.

Bladwijzers exporteren uit Firefox

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen. Klik op Bladwijzers en klik daarna op Bladwijzers beheren onderin.
  2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op de knop import-export-arrows Importeren en reservekopie maken
    Fx80BookmarksLibrary-mac
    import-export-arrowsImporteren en reservekopie maken en kies Bladwijzers exporteren naar HTML… in het vervolgkeuzemenu.
    Library window - Export Bookmarks to HTML

Fx80BookmarksLibrary-linux
  3. Kies in het venster Bladwijzerbestand exporteren dat wordt geopend een locatie om het bestand op te slaan, dat standaard de naam bookmarks.html heeft. Het bureaublad is meestal een goede keuze, maar een willekeurige andere plaats die u makkelijk kunt onthouden zal ook werken.
  4. Klik op de knop Opslaan. Het venster Bladwijzerbestand exporteren wordt gesloten.
  5. Sluit het venster Bibliotheek.
Uw bladwijzers zijn met succes uit Firefox geëxporteerd. Ga verder naar de volgende sectie om ze te importeren in Safari.

Bladwijzers importeren in Safari

1. Start Safari.
  2. Klik in de menubalk op het menu Bestand en kies Bladwijzers importeren….

3. Zoek naar het bestand dat u vanuit Firefox hebt opgeslagen en klik op Importeren.

Klik op het menu Bladwijzers om er zeker van te zijn dat al uw bladwijzers met succes zijn geïmporteerd.