Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Vanaf 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. U kunt vanaf 30 april 2021 de app niet meer op FireTV installeren of beveiligingsupdates ontvangen als u de app de-installeert. Als u Firefox als uw standaardbrowser op Echo Show hebt ingesteld, wordt u voor surfen op het web vanaf 30 april 2021 doorgestuurd naar Amazon Silk.

Alternatieven voor Firefox op Amazon-apparaten

U kunt op uw Fire TV en Echo Show nog steeds op het internet navigeren door gebruik te maken van Amazon Silk. Zeg gewoon Alexa, open Silk.

Wie dit artikel behelpsum?

Ien momint…

Dizze aardige minsken hawwe holpen by it skriuwen fan dit artikel:

Illustration of hands

Frijwilliger wurde

Lit jo ekspertize groeie en diel dizze mei oaren. Beäntwurdzje fragen en ferbetterje ús kennisbank.

Mear ynfo