Topwebsites op het startscherm van Firefox Lite bewerken

Vanaf 30 juni 2021 ondersteunt Mozilla Firefox Lite niet meer. Deze toepassing kan nog steeds werken op uw apparaat, maar hij ontvangt geen ondersteuning of beveiligingsupdates meer. Bezoek voor meer informatie Einde ondersteuning voor Firefox Lite. Download Firefox Android of Firefox Focus voor een snelle, persoonlijke en veilige surfervaring.

Firefox Lite is beschikbaar in Indonesië, India, de Filipijnen, Thailand, Vietnam en in nog 42 landen.

U kunt een keur aan populaire websites, zoals Instagram, Twitter en Facebook, rechtstreeks vanuit de sectie Topwebsites van het startscherm in Firefox Lite benaderen. U kunt nieuwe websites ook vastmaken, verwijderen of toevoegen vanuit onze selectie om uw startscherm aan te passen.

Topwebsites vastmaken

Door een website vast te maken blijft deze op uw startscherm staan, ongeacht hoe vaak u hem hebt bezocht.

Websites vastmaken aan het startscherm van Firefox Lite:

1. Houd op het startscherm van Firefox Lite het pictogram van de website die u wilt vastmaken ingedrukt.
  2. Selecteer Website vastmaken.
    FirefoxLitePinTopSite2

Topwebsites verwijderen

Als u niet wilt dat een website op uw startscherm blijft staan, kunt u hem verwijderen.

Om een website van uw startscherm van Firefox Lite te verwijderen:

1. Houd op het startscherm van Firefox Lite het pictogram van de website die u wilt verwijderen ingedrukt.
  2. Selecteer Verwijderen.
    FirefoxLiteRemoveTopSite2

Topwebsites toevoegen

Om een nieuwe website aan uw startscherm van Firefox Lite toe te voegen:

Vanaf het startscherm:

1. Houd op het startscherm van Firefox Lite een lege ruimte ingedrukt.
  2. Tik op de optie Topwebsites toevoegen.
    FirefoxLiteAddTopSite2

Vanuit het menu:

1. Tik op de menuknop (drie stippen) aan de onderkant van het scherm.
  2. Tik op Topwebsites toevoegen.
    FirefoxLiteAddTopSiteMenu
  3. Er verschijnt een topwebsiteselectiepaneel met populaire websites waaruit u kunt kiezen.
    FirefoxLitePopular
  4. Tik op de website die u wilt toevoegen en u ziet de website verschijnen op uw startscherm van Firefox Lite.