Koppelingen verslepen naar en vanuit Firefox Klar

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Op iPads (versie 11+) kunt u koppelingen van een andere app openen in Firefox Klar of vice versa door de koppelingen te verslepen.

1. Houd uw vinger op de koppeling.
  2. Sleep de koppeling naar een andere app.
  3. Laat de koppeling los; de andere app zal de koppeling openen en laden.
Voor meer informatie over de sleepfunctie van Apple, zie Drag and Drop op de Apple-website.