Hvordan installer jeg Firefox på en Android-enhed?

Du kan se, om din enhed er understøttet, i artiklen Vil Firefox virke på min mobilenhed?
Før du starter:

Hvis du har installeret og opsat Sync til en version af Firefox Beta eller Firefox Nightly, skal du afinstallere den version, før du opsætter Sync i Firefox til Android.

Hent og installer Firefox til Android

1. Du kan hente og installere Firefox på din enhed ved at besøge https://www.mozilla.org/firefox/android og trykke på GooglePlayButton.
  2. Du vil få åbnet Firefox-siden på Google Play. Tryk på knappen Installer.
    AndroidGooglePlay
  3. Når appen er blevet hentet, så tryk på knappen Åbn.