Cookies en websitegegevens wissen in Firefox voor Fire TV

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Sinds 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. Zie Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten.

Cookies bevatten informatie over uw acties op een bepaalde website, zoals uw voorkeuren voor die website. Het verwijderen ervan is een goed idee wanneer u uw Fire TV deelt, en kan tevens enkele problemen verhelpen door ruimte op uw apparaat vrij te maken.

1. Selecteer in de sectie Instellingen op de startpagina Alle cookies en websitegegevens wissen.
    clear cookies fire tv 4
  2. Klik in het scherm Alle cookies en websitegegevens wissen op Nu wissen.

Het wissen van uw cookies meldt u tevens af bij websites en verwijdert uw offline-inhoud.