Samen webpagina’s bekijken in Firefox Hello

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox Hello is uit Firefox verwijderd. Meer info.

Met Hello kunt u webpagina’s op uw computerscherm aan anderen laten zien tijdens een gesprek. Met Hello wordt het makkelijker om samen reizen te plannen, een presentatie te geven of feedback over een idee te krijgen.

Een pagina op uw scherm delen

1. Open de webpagina die u wilt delen.
  2. Klik op de Hello-knop hello button aan de bovenkant van het scherm.
  3. Klik op Deze pagina met een vriend bekijken om een koppeling naar het gesprek te genereren.

browse together button 45
  4. Kies in het besturingsvenster of u de koppeling wilt kopiëren, per e-mail wilt verzenden via uw standaard e-mailprogramma, of op Facebook wilt delen.
    share link hello 45
  5. Zodra uw vriend of vriendin op de koppeling klikt om aan het gesprek deel te nemen, wordt de webpagina op zijn of haar scherm zichtbaar.
  6. Klik op de knop Stoppen aan de bovenkant van het scherm om het delen te stoppen.
stop sharing hello 45