Een bladwijzer voor een pagina maken in Firefox Reality

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Noot: de ondersteuning door Mozilla voor Firefox Reality is beëindigd. Lees voor meer info Einde ondersteuning voor Firefox Reality.

Maak bladwijzers voor uw favoriete pagina’s, zodat u ze makkelijk kunt bezoeken. Zo doet u dit:

Een bladwijzer voor een pagina maken

1. Open de pagina waarvoor u een bladwijzer wilt maken.
  2. Klik op de ster in de adresbalk. De ster wordt wit zodra de bladwijzer is gemaakt.
    reality bookmark

Uw bladwijzers weergeven

1. Klik op het bibliotheekpictogram in het minisysteemvak.
    library reality
  2. Klik op het prullenbakpictogram naast de bladwijzer die u wilt verwijderen.