Legg til søkelinjen på verktøylinjen i Firefox

Du kan bruke Søkefeltet på Ny fane siden eller du kan søke på Nettet fra adresselinjen. Du kan også endre søke-innstillingene dine i Firefox for å legge til et eget søkefelt ved siden av Adressefeltet.

Fx80Søkefelt

Følg disse stegene for å legge til et Søkefelt i Firefox verktøylinje:

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Fx80NorskInnstillingerSøk i panelet på venstre side.
  3. Klikk på Legg til søkelinje i verktøylinjen.
    Fx80NorskInnstillingerLeggTilSøkefelt
  4. Malen "closeoptionspreferences" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner.
Tips: En annen måte for å legge til eller fjerne Søkefeltet: Klikk på meny-knappen Fx57Menu,
velg Fx80NorskMenyikon-Tilpass, dra Søkefeltet inn i eller ut av verktøylinjen og klikk så på Ferdig. Les Tilpass Firefox kontroller, knapper og verktøylinjer for mer detaljer.