Llista de complements blocats

This article may be out of date.

An important change has been made to the English article on which this is based. Until this page is updated, you might find this helpful: Add-ons that cause stability or security issues are put on a blocklist

Els complements (extensions, temes, i connectors) que es coneix del cert que causen problemes d'estabilitat o de seguretat amb el Firefox, s'afegeixen a la «llista de blocats».

Per a què serveix aquesta llista de blocats?

Inhabilita els complements insegurs

El Firefox impedirà la càrrega del complement i us presentarà el missatge següent:

El Firefox ha determinat que els complements següents estan causant problemes d'estabilitat o de seguretat
df19b772800842dbcd03f79cb5e410ea-1255873819-531-1.png::

Per evitar que s'executin, cliqueu a Reinicia el Firefox.

Blocatge de complements insegurs abans que s'instal·lin

Quan intenteu instal·lar un complement que està a la llista de blocats, el Firefox n'aturarà la instal·lació i mostrarà el missatge següent:

El complement nom_del_complement té un alt risc de provocar problemes d'estabilitat o de seguretat i no pot instal·lar-se.

Passos a seguir

Si s'inhabilita el complement instal·lat

Comproveu si hi ha una versió actualitzada del complement:

• (Extensions): Cliqueu al menú Eines, seleccioneu Complements, seleccioneu allà el tauler Extensions, i feu clic a Cerca actualitzacions. Si el Firefox en troba, se us demanarà instal·lar-les i reiniciar el programa.
  • (Temes): Cliqueu al menú Eines menu, seleccioneu Complements, seleccioneu allà el tauler de Temes, i feu clic a Cerca actualitzacions. Si el Firefox en troba, se us demanarà instal·lar-les i reiniciar el programa.
  • (Connectors): Per comprovar si cap dels vostres connectors està desactualitzat, visiteu la pàgina de comprovació de connectors de Mozilla

Si no hi ha cap actualització disponible, caldrà que contacteu amb l'autor del complement inhabilitat.

Nota: L'extensió de l'auxiliar del Microsoft .NET Framework i el connector del Windows Presentation Foundation, que s'instal·len automàticament en els sistemes Windows, han estat blocats recentment per una vulnerabilitat de seguretat crítica.

Instal·lació aturada

Si no se us ha permès instal·lar algun complement, comproveu si hi ha cap versió més actualitzada disponible.

Si no hi ha cap versió més actualitzada per instal·lar, caldrà que contacteu amb l'autor del complement que s'ha blocat.

Quins complements són a la llista de blocats?

Consulteu la llista de complements blocats.