Een Firefox-widget aan uw startscherm toevoegen

Voeg Firefox-widgets toe aan uw startscherm op uw iOS-apparaat. Met Firefox-widgets kunt u snel nieuwe zoekopdrachten starten en uw websites bezoeken, rechtstreeks vanaf uw startscherm.

Een Firefox-widget toevoegen

1. Houd een lege plaats op uw startscherm ingedrukt.
  2. Druk op het pluspictogram + rechts bovenin het startscherm.
    iOS15HomePlusIcon
  3. Scroll naar beneden en selecteer de Firefox-app in de lijst.
  4. U kunt door de beschikbare widgets scrollen door naar links en rechts te vegen. Als u de widget die u wilt toevoegen hebt gevonden, klik dan op de knop + Widget toevoegen.

Soorten widgets

Snelle weergave-widget

iOS15QuickViewWidget

Beschikbaar in twee formaten. Deze widget brengt uw open tabbladen naar uw startscherm en laat u snel naar uw open tabbladen terugkeren.

Websitesnelkoppelingen-widget

iOS15WebShortcutsWidget

Beschikbaar in één formaat. Deze widget brengt uw lijst van veel- en onlangs bezochte websites naar uw startscherm, zodat u ze eenvoudig kunt benaderen. U kunt elke website aan deze lijst toevoegen met de optie Aan Snelkoppelingen toevoegen.

Firefox-snelkoppelingen-widget

iOS15FirefoxShortcutsWidget

Beschikbaar in één formaat. Deze widget voegt meerdere snelkoppelingen toe aan uw startscherm voor veelgebruikte browsertaken. U kunt nieuwe zoekopdrachten in Firefox uitvoeren, in privétabbladen zoeken, privétabbladen sluiten of gekopieerde koppelingen bezoeken, rechtstreeks vanuit de widget op uw startscherm.

Snelle acties-widget

iOS15QuickActionsWidget

Beschikbaar in één formaat. Voegt een enkele Firefox-snelkoppeling toe aan uw startscherm. Snelkoppelingen omvatten het uitvoeren van een nieuwe zoekopdracht in Firefox, het bezoeken van een gekopieerde koppeling, een nieuwe privézoekopdracht uitvoeren en privétabbladen wissen. Houd de widget ingedrukt na het toevoegen om deze te bewerken en een andere snelkoppeling te selecteren.