Få tilgang til Mozilla Services med en Mozilla-konto

Mozilla-kontoer gir deg tilgang til Mozilla-tjenester på alle enheter med Firefox ved ganske enkelt å logge inn. Alt du behøver for å lage deg Mozilla-konto, er en e-postadresse og et passord.

Hvordan oppretter jeg en Mozilla-konto?

Du finner opprettingssiden på hver eneste Mozilla-tjeneste, eller du kan gå til påloggingssiden for Mozilla-kontoer og gjøre følgende:

1. Skriv inn e-postadressen din og klikk på Sign up or sign in.
  2. Skriv inn et passord og hvor gammel du er, før du klikker på Create account.
    Vi spør om alderen din på grunn av Children's Online Privacy Protection Rule-lovgivningen i USA.
  3. Når du mottar e-posten fra Mozilla-kontoer, skriv inn den 6-sifrede bekreftelseskoden.
  4. Så snart kontoen din er bekreftet, kan du logge inn på favorittjenesten din fra Mozilla via denne. Etter at du har opprettet kontoen og logget inn kan du også legge til et bilde i profilen din.
Dersom du har problemer med å få bekreftet kontoen din, les Jeg har problemer med å bekrefte Mozilla-kontoen min.

Hvilke tjenester kan jeg bruke med en Mozilla-konto?

Følgende tjenester fra Mozilla finnes:

Hva gjør Mozilla-kontoer spesielle?

Vi her hos Mozilla mener at privatlivet ditt er viktigst. All informasjon du lagrer på våre servere, krypteres med ditt passord, noe som gjør det umulig for andre uten tilgang til passordet å se informasjonen - til og med ansatte hos Mozilla. Fordelen med dette er at ingen kan utnytte informasjon din til å bygge en profil om deg. Dette fordrer dog at du bruker et passord som både er vanskelig å knekke og mulig å huske. Om du glemmer passordet ditt og må sette det opp på nytt, slettes det du har lagret og erstattes med det som i øyeblikket er lagret i Firefox på enhetene dine.