Hur du väljer startsida

Vi visar dig hur du automatiskt öppnar en webbsida som du vill när du startar Firefox eller klickar på hemknappen Home Button.

Ställa in eller ändra din startsida

1. Öppna en flik med webbsidan som du vill använda som startsida.
  2. Dra och släpp den fliken på hemknappen Home Button.
    Home Page 29 - WinXPHome Page 29 - Win8Home Page 29 - MacHome Page 29 - Linux
  3. Klicka på Ja för att ställa in den här sidan som startsida.

Tips: Fler inställningar för startsidan finns i fönstret InställningarInställningarInställningar .

• Klicka på menyknappen New Fx Menu, välj Inställningar och välj panelen Allmänt.
    • Från rullgardinsmenyn kan du välja att Firefox ska visa en tom sida vid start eller visa fönster och flikar från förra sessionen.
    • Du kan också ställa in flera sidor som startsida: Öppna varje sida i en separat flik och klicka på Använd aktuella sidor.

Återställ standardstartsidan

Om du vill ta bort din anpassade startsida, gör så här:

1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. Välj panelen Allmänt.
  3. Under rutan Startsida: klicka på Återställ standard.
    Återställ startsida
  4. Stäng sidan about:preferences. Alla ändringar du har gjort sparas automatiskt.

Har du problem?

Vi har lösningar: