Hvordan velge startside

Ny fane-siden er siden som alltid åpnes når du starter Firefox, klikker på Startside-knappen Fx89HomeButton i verktøylinjen eller åpner et nytt Firefox-vindu. Denne artikkelen forklarer hvordan du angir hvilken side du vil ha som startside i Firefox.

Angi eller endre startsiden via Startside-knappen

1. Åpne nettsiden du ønsker å bruke som startside.
  2. Dra og slipp fanen til startside-knappen Fx89HomeButton på verktøylinjen
    Fx117WinNorskDraSlippStartsideFane
  3. Klikk på Ja for spørsmålet du får om å angi denne siden som startside.
Merk: Startside-knappen vises i utgangspunktet ikke. Du kan legge den til eller fjerne den ved å tilpasse verktøylinjen. Om startside-knappen ikke vises, kan du angi startsiden via innstillinger for Firefox (se nedenfor). Startside-knappen legges til på verktøylinjen når en bestemt nettside angis som startside.

Angi startsiden via innstillinger for Firefox

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Hjem-panelet.
    Fx84WinNorskInnstillingerHjem
  3. Klikk på nedtrekksmenyen ved siden av Startside og nye vinduer og velg om du vil bruke standard Firefox startside, tilpassede nettadresser eller en blank side.

Angi flere sider som startside

Du kan angi en gruppe nettsider som startside. Åpne de du vil bruke i hver sin fane, velg Tilpassede nettadresser… i nedtrekksmenyen til Startside og nye vinduer og klikk på Bruk åpne nettsider.
Fx117WinNorskInnstillingerHjemMultipleStartsider

Har du problemer?

Vi har løsninger: