Firefox geeft geen Oost-Aziatische tekens weer

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel beschrijft hoe hoe u Firefox Chinese, Japanse en Koreaanse tekens op webpagina’s kunt laten weergeven.

• (Windows XP): Zie Install East Asian language files on your computer bij Microsoft.com.
  • (Linux) De meeste distributies bieden ingebouwde ondersteuning voor Oost-Aziatische tekens. Als dit niet werkt, gebruik dan de pakketbeheerder van uw distributie om de lettertypepakketten voor de benodigde talen te installeren.

Windows 7, Windows Vista en Mac OS X bieden ingebouwde ondersteuning voor Oost-Aziatische tekens. Voor meer informatie, zie Multilingual support (East Asian) bij Wikipedia.

Gebaseerd op informatie van Installing East Asian language support under Windows (mozillaZine KB)