Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Wistia beagyazott video

  • 4 Antworten
  • 0 haben dieses Problem
  • Letzte Antwort von peter_saly

more options

Tisztelt Mozilla Csapat!

Az alábbi probléma kapcsán szeretném a segítségüket kérni.

Probléma: Az egyik általam látogatott honlapon, a Wistia szerveren lévő videók nem jelennek meg az oldalon, csak egy szürke háttér látható a videók helyén (képernyőkép csatolva).

Rendszer és böngésző: Ubuntu MATE 22.04, Firefox 126.0

Egy másik gépen az videói probléma nélkül látszanak és lejátszhatóak (Ubuntu 21.10, Firefox 102.0)

Próbáltam az összes bővítmény tiltását, de nem vezetett eredményre. Felvettem a kapcsolatot a honlap tulajdonosával, ő ellenőrizte a honlap tartalmát és mindent rendben talált.

Kérem legyenek szívesek megoldási javaslatot adni.

Köszönettel, Sály Péter

Tisztelt Mozilla Csapat! Az alábbi probléma kapcsán szeretném a segítségüket kérni. Probléma: Az egyik általam látogatott honlapon, a Wistia szerveren lévő videók nem jelennek meg az oldalon, csak egy szürke háttér látható a videók helyén (képernyőkép csatolva). Rendszer és böngésző: Ubuntu MATE 22.04, Firefox 126.0 Egy másik gépen az videói probléma nélkül látszanak és lejátszhatóak (Ubuntu 21.10, Firefox 102.0) Próbáltam az összes bővítmény tiltását, de nem vezetett eredményre. Felvettem a kapcsolatot a honlap tulajdonosával, ő ellenőrizte a honlap tartalmát és mindent rendben talált. Kérem legyenek szívesek megoldási javaslatot adni. Köszönettel, Sály Péter
Angefügte Screenshots

Alle Antworten (4)

more options

Kedves Péter!

Első körben nézd meg a böngészőkonzolt, hátha kiderül belőle valami hasznos:

  • nyisd meg F12-vel
  • töröld a kimenetet a bal felső sarkában lévő Kuka ikonnal
  • töltsd újra az oldalt Ctrl+Shift+R-rel.

Emellett nézd meg a Hálózatok lapot is, ott is kiderülhet, ha valami blokkolja.

Ha segítség kell az értelmezéshez, akkor szövegesen és képernyőképpel is megoszthatod itt a kimeneteket.

A tapasztalataim alapján én arra tippelnék, hogy a Fokozott követés elleni védelem okozhatja a jelenséget, így további kérdésem, hogy milyen adatvédelmi beállításokat használsz (Beállítások -> Adatvédelem és biztonság).

Üdv, Balázs

Hilfreich?

more options

Kedves Balázs!

Köszönöm szépen a gyors választ!

Megnyitottam a böngésző konzolt, törtöltem a tartalmat, újratöltötem az oldalt.

A video továbbra sem elérhető, az újra töltés utáni képernyőképet csatoltam.

Ezután megnéztem a Hálózatok lapot is, a képernyőképet csatoltam.

A biztonsági beállítások: - Enhanced Tracking Protection: 'Strict' opció - Website Privacy Preferences: 'Send websites a “Do Not Track” request' opció - History: 'Send websites a “Do Not Track” request' opció - Security: 'Block dangerous and deceptive content' opció - HTTPS-Only Mode: 'Don’t enable HTTPS-Only Mode' opció - Enable DNS over HTTPS using: 'Default Protection' opció

Nem tudom elegendő információ-e ez, ha bármi kell még nézem, próbálom.

Köszönöm, hogy időd szánsz erre.

Üdv: Péter

Hilfreich?

more options

Kedves Balázs!

Sejtésed beigazolódott. A Biztonsági beállításoknál az

  • 'Enhanced Tracking Protection' Standard' opciójának, illetve a
  • 'History' 'Remember history' opciójának

beállítása után az oldalon a videok probléma nélkül megjelentek, és játszhatóak.

Köszönöm a javaslatokat és az időt a segítségre!

Üdv: Péter

Geändert am von Balázs Meskó

Hilfreich?

more options

Kedves Balázs!

Még egy pontosítás, illetve felhasználó kérés. Tovább finomítottam a probléma hátterének feltárását, és arra jutottam, hogy az én gépemen a Firefox 126.0 verzióban a Biztonsági beállításokon belül egyedül a 'History' konfigurálása felelős a tapasztalt jelenségért.

Az 'Always use private browsing mode' választása mellett nincs video, tehát fennáll a probléma. Ugyanakkor a másik gépen a Firefox 102.0 verzóban az 'Always use private browsing mode' beállítás mellett is gond nélkül megjelenik és lejátszható a videó.

Így vélhetően az történt, hogy a Firefox 126.0 verzióra történő frissítése után, az adott biztonsági beállításaim ('Always use private browsing mode') mellett a korábban gond nélkül megjelenített oldalon, az új FF verzió blokkolta és blokkolja a tartalmat, amire a frissítés után figyeltem fel.

Felhasználóként szívesen venném, ha a korábbiakhoz hasonlóan a mindenkor aktuális FF verzióban is lehetőség lenne a 'Always use private browsing mode' beállítás mellett is megjeleníteni és lejátszani az ilyen típusú videókat.

Köszönettel és üdvözlettel, Péter

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.