Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Firefox se nespustí

  • 9 Antworten
  • 0 haben dieses Problem
  • 1 Aufruf
  • Letzte Antwort von poljos

more options

Po stažení instalátoru a instalace dle standartních kroků firefox nelze spustit. Pouze problikne prázdné okno.

Používám Windows 10 bez dodatečných bezpečnostních systémů, nezobrazuje se mi žádný error nebo crash report. Zkusil jsem otevření v safe mode, reinstalaci, stažení 64-bitové i 32-bitové verze, restart zařízení a kombinace všech předchozích.

Předem děkuji za odpovědi!

Po stažení instalátoru a instalace dle standartních kroků firefox nelze spustit. Pouze problikne prázdné okno. Používám Windows 10 bez dodatečných bezpečnostních systémů, nezobrazuje se mi žádný error nebo crash report. Zkusil jsem otevření v safe mode, reinstalaci, stažení 64-bitové i 32-bitové verze, restart zařízení a kombinace všech předchozích. Předem děkuji za odpovědi!

Alle Antworten (9)

more options
  • Zkusil jsem otevření v safe mode, reinstalaci, stažení 64-bitové i 32-bitové verze, restart zařízení a kombinace všech předchozích.

Kristepane...

Firefox byl někdy dřív už nainstalovaný a fungoval? Odkud jsi stahoval ten instalátor? Při pokusu o spuštění - neběží nějaký proces Firefoxu ve Správci úloh? Restaroval jsi mezitím počítač?

PS: Mezitím se přihodila aktualizace na Firefox 105.0.3

Geändert am von poljos

more options

poljos napsal(a)

* Zkusil jsem otevření v safe mode, reinstalaci, stažení 64-bitové i 32-bitové verze, restart zařízení a kombinace všech předchozích. Kristepane... Firefox byl někdy dřív už nainstalovaný a fungoval? Odkud jsi stahoval ten instalátor? Při pokusu o spuštění - neběží nějaký proces Firefoxu ve Správci úloh? Restaroval jsi mezitím počítač? PS: Mezitím se přihodila aktualizace na Firefox 105.0.3

Instalátor jsem samozřejmě stahoval z oficiální stránky Firefox (konkrétně: https://www.mozilla.org/cs/firefox/new/ a také https://www.mozilla.org/cs/firefox/all/#product-desktop-release). Firefox jsem nikdy nainstalovaný neměl. Firefox se na malý moment objeví mezi procesy jako spuštěná aplikace, poté zmizí. A konečně, jak jsem psal, ano, počítač jsem restartoval.

Znovu jsem Firefox smazal a znovu stáhnul a nainstaloval, abych se ujistil, že mám nejnovější verzi, ale bezúspěšně.

A poprosil bych vykání příště. :)

more options

Toto je „Diskusné fórum“ používateľov Firefoxu a Thunderbirdu. Táto stránka nemá nič spoločné s vývojom produktov Mozilly, a nie je v silách tejto komunity to zmeniť. Svoje pripomienky im môžete napísať tuna: https://bugzilla.mozilla.org/form.mdn = Stiahnite si OVERENÚ najnovšiu verziu Firefoxu (SK, alebo CS) odtiaľto: http://archive.mozilla.org/pub/firefox/releases/ Vypnite Firefox, odstráňte ho kompletne: https://support.mozilla.org/sk/kb/odstranenie-firefoxu-z-pocitaca Reštartujte počítač. Ručne odstráňte priečinky: C:\Program Files\Mozilla Firefox\ C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\

Preverte či náhodou nieje v "Správcovi úloh" zapísaný nejaký Firefox. Ak tam nie je nainštalujte Firefox z OVERENEJ inštalačky.

Geändert am von Ansam

more options

Pokud na počítači, kde nikdy předtím nebyl Firefox naistalovaný jenom "problikne okno procesu", tak si dovolím tvrdit, že je chyba někde v operačním systému. A když mě přesvědčíš, že je ti více, než šedesát let, tak ti někdy příště možná budu vykat.

more options

Znovu jsem tedy Firefox stáhl z ověřeného zdroje, nicméně bohužel stále stejný výsledek. Všiml jsem si ještě, že lze stáhnout firefox i přímo z Microsoft store a světe div se, zdá se že vše funguje. Je tedy možné, že opravdu šlo o problém operačního systému, kdy windows podporoval pouze verzi staženou z ms store?

Každopádně děkuji za rady!

more options

Jsem bohužel nucen znovu otevřít tento problém, jelikož po asi 2 hodinách používání firefox opět nefunguje. Nakopíroval jsem do nového prohlížeče všechna svá data a poté prohlížeč zavřel. Nyní už nejde zpátky otevřít.

Zkusil jsem samozřejmě restartovat zařízení a aplikaci jako takovou. Pro jistotu jsem zkusil i clean boot jak někde doporučovali, ale beze změny. Spadám tedy teď do kategorie "Firefox dříve fungoval" nicméně v návodu je zkusit vytvořit nový profil pomocí profile manager, ale ani ten nelze spustit. Jaké jsou další možnosti (pokud jsou :))?

Předem děkuji za snahu a trpělivost.

more options
  • Nakopíroval jsem do nového prohlížeče všechna svá data

Pokud jsou ta data narušená, nakopčil sis problém zpátky... Nakopčit zpátky se dají soubory Záložky a Hesla - jinak nic!

more options

Ano, pravděpodobně Firefox neumí správně naimportovat data z chrome. Otázka je jak to obejít/opravit?

Mimochodem kopíruje se i historie vyhledávání.

more options

Pokud těmi "daty" rozumíš Záložky z Chromáka, tak to by měl Firefox běžně zvládnout. Ale ať se to podaří nebo ne, nemá to vliv na funkčnost Firefoxu. Já jsem tvoje "data" pochopil tak, že jsi do nového Firefoxu nakopčil stará data z profilu Firefoxu.

  • v návodu je zkusit vytvořit nový profil pomocí profile manager, ale ani ten nelze spustit

Ten profil se dělá při ukončeném Firefoxu (nesmí běžet ani v procesech).