Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

vaše organizace zakázala změny některých možností

  • 2 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 3 Aufrufe
  • Letzte Antwort von poljos

more options

Dobrý den,

když v FF (Quantum 64bit, verze 66 nebo 67) otevřu Možnosti, objeví se v Možnostech nahoře (nad řádky Obecné a Spuštění) tato hláška:

"Vaše organizace zakázala změny některých možností"

3) U hlášky chybí jakákoli vysvětlivka

2) Hláška nejde zkopírovat do schránky!

Ale především to nejdůležitější, proč píšu: 1) Nevím, co hláška znamená. Nikde se mi to nepodařilo zjistit. Hláška ani nedává smysl, protože nejsem součástí žádné organizace. V hlášce se ani neuvádí, jaké možnosti nelze změnit. Prosím tedy o vysvětlení. A ideálně opravu.

Dík moc Honza

Dobrý den, když v FF (Quantum 64bit, verze 66 nebo 67) otevřu Možnosti, objeví se v Možnostech nahoře (nad řádky Obecné a Spuštění) tato hláška: "Vaše organizace zakázala změny některých možností" 3) U hlášky chybí jakákoli vysvětlivka 2) Hláška nejde zkopírovat do schránky! Ale především to nejdůležitější, proč píšu: 1) Nevím, co hláška znamená. Nikde se mi to nepodařilo zjistit. Hláška ani nedává smysl, protože nejsem součástí žádné organizace. V hlášce se ani neuvádí, jaké možnosti nelze změnit. Prosím tedy o vysvětlení. A ideálně opravu. Dík moc Honza

Alle Antworten (2)

more options

Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje.

more options

why3lettersusernameforbidden said

Vaše organizace zakázala změny některých možností

One není nic bez ničeho. Zřejmě jsi něco změnil (nebo dovolil změnit) v operačním systému. Možná je správné řešení od mysak22: Windows 10 aneb Některá zobrazení určuje vaše organizace