Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Firefox crashes

  • 1 Antwort
  • 1 hat dieses Problem
  • 1 Aufruf
  • Letzte Antwort von poljos

more options

Dobrý den, už pár dní mám problém s pády panelů v Mozille. Nevím zda se tak začlo dít po aktualizaci prohlížeče, ale hláška (viz. příloha) vyskočí vždy při pokusu o spuštění např. odkazu videa na YouTube nebo pokud přecházím na stránku odkazu jako je třeba tohle rozhraní podpory. Prohlížeč jsem přeinstaloval, zkoušel obnovit do výchozího nastavení i nouzový režim... Vše bez úspěchu.

Děkuji předem za podporu

S přáním hezkého dne Váš věrný uživatle

Dobrý den, už pár dní mám problém s pády panelů v Mozille. Nevím zda se tak začlo dít po aktualizaci prohlížeče, ale hláška (viz. příloha) vyskočí vždy při pokusu o spuštění např. odkazu videa na YouTube nebo pokud přecházím na stránku odkazu jako je třeba tohle rozhraní podpory. Prohlížeč jsem přeinstaloval, zkoušel obnovit do výchozího nastavení i nouzový režim... Vše bez úspěchu. Děkuji předem za podporu S přáním hezkého dne Váš věrný uživatle
Angefügte Screenshots

Alle Antworten (1)

more options

Karbec1000 said

Prohlížeč jsem přeinstaloval, zkoušel obnovit do výchozího nastavení i nouzový režim... Vše bez úspěchu.

Můžeš zkusit ještě udělat nový profil Firefoxu. Pokud nic z předchozích možností nepomohlo, tak bych asi začal hledat chybu v operačním systému (narušený systém, ovladače a podobně).