X
Tippen Sie hierhin, um die Version dieser Website für Mobilgeräte aufzurufen.

Hilfeforum

facebook appears as it would in a "DOS" operating system display! No images, all options along left side of screen. What is wrong?

Veröffentlicht

facebook appears normal in Chrome

facebook appears normal in Chrome

Mehr Details zum System

Installierte Plugins

  • Shockwave Flash 31.0 r0

Anwendung

  • User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:65.0) Gecko/20100101 Firefox/65.0

Weitere Informationen

AndRo Marian 2 Lösungen 30 Antworten
Veröffentlicht

I don't know how appears to you but check Extensions / Facebook permissions. Put a screenshot maybe.

I don't know how appears to you but check Extensions / Facebook permissions. Put a screenshot maybe.

Fragesteller

This is what facebook looks like. I uninstalled and reinstalled Firefox, but no better.

This is what facebook looks like. I uninstalled and reinstalled Firefox, but no better.
AndRo Marian 2 Lösungen 30 Antworten
Veröffentlicht

Have you an Antivirus/Firewall software ? The clock shows the real time ? In other browsers are the same ?

Have you an Antivirus/Firewall software ? The clock shows the real time ? In other browsers are the same ?

Geändert am von AndRo Marian

Fragesteller

McAfee. Yes real time. Facebook works fine in Chrome.

McAfee. Yes real time. Facebook works fine in Chrome.
AndRo Marian 2 Lösungen 30 Antworten
Veröffentlicht

Try to refresh the firefox. Remove '%AppData%/Mozilla' directory.

Try to refresh the firefox. Remove '%AppData%/Mozilla' directory.

Fragesteller

I did "refresh" firefox, but did not help. Facebook was working fine on firefox yesterday, but not today. Thanks anyway for answering. I'll just use chrome.

I did "refresh" firefox, but did not help. Facebook was working fine on firefox yesterday, but not today. Thanks anyway for answering. I'll just use chrome.

Fragesteller

Just fyi, it was that lousy McAfee "net guard" that was on!!! Turned it off, and all is good! Thanks again.

Just fyi, it was that lousy McAfee "net guard" that was on!!! Turned it off, and all is good! Thanks again.