Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Kedves Mozilla Support! Mi lehet az oka, hogy csak kizárólag a Firefox böngésző lassult be a gépemen?

more options

A lassulás kb tavaly július körül kezdődött. A gépemen win 10-es (eredeti) oprendszert futtatok, ami azóta újra is telepítettem. Minden más böngészőt teszteltem ezek gond nélkül futnak. Egyéb programok word, excel ; alacsonyabb gépigényű játékok pl.: Stellaris, Rainbow six edge gond nélkül futnak.

A lassulás rettentően nagy mértékű és zavaró. Enyémnél gyengébb és régebbi gépek is gyorsabban kezelik. ( notebokom: ASUS x552E AMD A4 processzor chipset, és Radeon HD8670M 1GB grafikus kártya) 8gb RAM

Probléma, Lassulás: Maga a firefox mint program gyorsan elindul, de minden weboldal betöltése a gép és internet sebességéhez képest nagyon lassú ( pl facebook betöltése: kattintás után 4 másodperc mire megjelenik a felső kék káva, további 4 másodpercre ugrik be a menüsor és üzenőfal egy része a chat ablakkal együtt, további 6 másodperc míg az üzenőfalon több eseményt le tudok görgetni..Ha több weboldal van megnyitva pl.: Facebook, Eredmenyek.com, és pl egy híroldal többször megesik hogy a fülek közti váltogatásnál gyakran mintha nulláról indulna a betöltés, átváltok és egy fehér üres lap vár. Facebookon a chat fül felnyitása is nagyon lassan 5-6 sec alatt történik meg, és a régebbi üzenetek betöltése is igénybevesz 5-6 másodpercet. Gyakran akad be a gépelés. Írok és 10 másodperc elteltével eszmél és kezdi el megjeleníteni, amit begépeltem. Videók elindítása és betöltése is komplikált. Eleve nagyon lassan indul el, főleg fb-on a felugról video ablak tölt be lassan. Mikor elindul a video betölt 10 másodperc anyagot aztán megáll és nagyon nehezen kezd el újra tölteni. Youtube-on szintén lassan tölti be. Gyakran vált át alacsonyabb felbontásra.

Firefox több verziót is kipróbáltam.

Segítségüket előre is köszönöm!

A lassulás kb tavaly július körül kezdődött. A gépemen win 10-es (eredeti) oprendszert futtatok, ami azóta újra is telepítettem. Minden más böngészőt teszteltem ezek gond nélkül futnak. Egyéb programok word, excel ; alacsonyabb gépigényű játékok pl.: Stellaris, Rainbow six edge gond nélkül futnak. A lassulás rettentően nagy mértékű és zavaró. Enyémnél gyengébb és régebbi gépek is gyorsabban kezelik. ( notebokom: ASUS x552E AMD A4 processzor chipset, és Radeon HD8670M 1GB grafikus kártya) 8gb RAM Probléma, Lassulás: Maga a firefox mint program gyorsan elindul, de minden weboldal betöltése a gép és internet sebességéhez képest nagyon lassú ( pl facebook betöltése: kattintás után 4 másodperc mire megjelenik a felső kék káva, további 4 másodpercre ugrik be a menüsor és üzenőfal egy része a chat ablakkal együtt, további 6 másodperc míg az üzenőfalon több eseményt le tudok görgetni..Ha több weboldal van megnyitva pl.: Facebook, Eredmenyek.com, és pl egy híroldal többször megesik hogy a fülek közti váltogatásnál gyakran mintha nulláról indulna a betöltés, átváltok és egy fehér üres lap vár. Facebookon a chat fül felnyitása is nagyon lassan 5-6 sec alatt történik meg, és a régebbi üzenetek betöltése is igénybevesz 5-6 másodpercet. Gyakran akad be a gépelés. Írok és 10 másodperc elteltével eszmél és kezdi el megjeleníteni, amit begépeltem. Videók elindítása és betöltése is komplikált. Eleve nagyon lassan indul el, főleg fb-on a felugról video ablak tölt be lassan. Mikor elindul a video betölt 10 másodperc anyagot aztán megáll és nagyon nehezen kezd el újra tölteni. Youtube-on szintén lassan tölti be. Gyakran vált át alacsonyabb felbontásra. Firefox több verziót is kipróbáltam. Segítségüket előre is köszönöm!

Alle Antworten (1)

more options

Az a baj, hogy harmatgyenge az a CPU, ezt sajnos tapasztalatból mondom. A Facebook ráadásul rendkívül processzor intenzív.