Stuttering When Playing Higher Resolution AV1 YouTube Videos

I am experiencing poor performance on YouTube videos using the new AV1 codec. Hardware accelerated decoding is enabled on my AMD gpu, but the performance in Firefox is no… (læs mere)

I am experiencing poor performance on YouTube videos using the new AV1 codec. Hardware accelerated decoding is enabled on my AMD gpu, but the performance in Firefox is not as good as it should be. I first noticed the issue when trying to play an 8K video. The stuttering and frame drops at 8K make the video unplayable, but I also noticed that it was happening at 4K as well. At 4K, the stuttering is much less severe, and there are no dropped frames, but it can still ruin the experience of watching the video once I notice it stuttering every few seconds. I know this is an issue with Firefox specifically because the same videos play back much better on edge. There are still a few dropped frames in edge, so I think AMD might need to improve their drivers as well, but the videos are playable on edge whereas in Firefox they're not. I have also found that disabling hardware acceleration in Firefox actually results in the videos playing back much smoother. The cpu decoding is working far better than gpu decoding, but my general understanding of computers tells me this should not be the case.

Please help me figure out why this is happening, and let me know if you need any more information about my system or the issue.

Stillet af ComputerGeek347 for 4 dage siden

Youtube loading very slowly

Hey, I seem to have this issue loading Youtube pages. I'm running the same exact addons on both browsers. I don't know why it happens but I think it's completely unacce… (læs mere)

Hey, I seem to have this issue loading Youtube pages.

I'm running the same exact addons on both browsers.

I don't know why it happens but I think it's completely unacceptable for two browsers to behave so differently.

firefox: https://streamable.com/fqu4iy also for some reason the video doesn't autoplay????

edge: https://streamable.com/a3j2kv

Stillet af iaxx1 for 3 dage siden

After starting FF in troubleshoot mode, I keep getting signed out of google when exiting FF

Hi, After starting FF in troubleshoot mode, I keep getting signed out of google when exiting FF. I'm no longer using the troubleshoot mode -which deleted all the bookmar… (læs mere)

Hi,

After starting FF in troubleshoot mode, I keep getting signed out of google when exiting FF.

I'm no longer using the troubleshoot mode -which deleted all the bookmarks on the bookmarks toolbar and browsing history between now and 6 months ago... I can live with that.

What really annoys me is that I have to sign in again and again on Google whenever I start FF

I've read through several threads on FF and even Google ... am I missing something?  I believe my settings 

are correct, but that doesn't solve the problem. Could there be another issue playing here? I use uBlock, Privacy Badger and Facebook Container as add ons. On a Windows 10 desktop, by the way.

My FF version is 102.3.0esr 64 bit.

Hoping for a solution (or at least a cause...) Jo

Stillet af JoJ for 2 dage siden

Lost frames on YouTube video.

After I upgrade Firefox to Version 105, it seems had problem with play video on YouTube as huge lost of frames, and still happened in Version 105.0.2. Attachment 1 is to … (læs mere)

After I upgrade Firefox to Version 105, it seems had problem with play video on YouTube as huge lost of frames, and still happened in Version 105.0.2. Attachment 1 is to play video with Firefox and attachment 2 is with Safari. And the battery usage with Firefox when play video is about 3 times faster than usual.

I use latest version of macOS Monterey with Intel CPU. If anyone could help me find the problem, I will be appreciated.

Stillet af Orange for 2 dage siden

Opening files

For a brief period firefox was asking what I wanted to do with downloaded files. That has stopped happening. Again when opening PDF files they are automatically saved and… (læs mere)

For a brief period firefox was asking what I wanted to do with downloaded files. That has stopped happening. Again when opening PDF files they are automatically saved and the option to just view them has stopped. All settings are marked as described in the support section. I have always ask what to do with PDF files. When clicking on the PDF file a box opens and I have open PDF file checked. It is stilled saved in a folder. Any other suggestions?

Stillet af buttonbox2018 for 2 dage siden

Mac Gmail issue

On my Mac running High Sierra 10.13.6, Firefox version 05.0.1, Gmail loads and I can initially click on one email and view it but thereafter nothing happens when I click … (læs mere)

On my Mac running High Sierra 10.13.6, Firefox version 05.0.1, Gmail loads and I can initially click on one email and view it but thereafter nothing happens when I click on any other. If I reload the page, it will work just open one email again. I believe this started when I upgrade Firefox. Notice in my screen capture how two items are selected.

Stillet af sjschultz1950 for 2 dage siden

Will not load links or perform hover effects

Fire fox is the only browser that seems to have problems loading my website correctly. Chrome, Edge, Opera, and AVG Secure Browser load my website just fine... Firefox do… (læs mere)

Fire fox is the only browser that seems to have problems loading my website correctly. Chrome, Edge, Opera, and AVG Secure Browser load my website just fine...

Firefox doesn't seem to load the links or the hover effects of the pop up navigation menu. For a better understanding of the problem, just load it with any of the other browsers and you will see what I mean.

Website that is not loading correctly

Stillet af randyzeroth for 1 dag siden

Multi account container

I installed the add on for the Firefox container but I’m not sure how this works. I opened a regular tab and deleted the cookies for yahoo. Then I open a container and w… (læs mere)

I installed the add on for the Firefox container but I’m not sure how this works. I opened a regular tab and deleted the cookies for yahoo.

Then I open a container and went to www.yahoo.com. When I switched back to a regular tab, the yahoo cookie was there. I thought the containers kept cookies isolated so that you’re not tracked.

How does this work?

Stillet af ceyesi8677 for 1 dag siden

Firefox Sync : unable to select elements to synchronize

Hi, I'm trying to setup Firefox Sync for the first time. I successfully created my account, but when I log in on another device and run the synchronization, nothing happe… (læs mere)

Hi, I'm trying to setup Firefox Sync for the first time. I successfully created my account, but when I log in on another device and run the synchronization, nothing happens.

I think I found the root of the problem in the Firefox settings :

  • When I open the "Sync" tab, it displays : "Syncing: ON" (good)
  • But : "You are currently synchronising these items: " (empty - not good)
  • I click on the "Change" button, the "Choose what to synchronize" pop-up appears
  • And here's the thing : almost all the checkboxes are disabled, I'm unable to select any of them (apart from "Credit cards", which I don't want to use). See my uploaded images.

I'd like to sync my Bookmarks and Passwords but I can't, because the checkboxes are disabled in the Settings. I tried to update other Settings, disconnect/reconnect my Firefox account, tried again on another device... I always find an empty "You are currently synchronising these items: " and disabled checkboxes.

Did anyone have the same issue, or maybe am I doing something wrong? Best regards

Stillet af User010605 for 1 dag siden

‘When I try to log on to one particular website I get a quick flash of the log on page then it goes black. If I use Microsoft Edge it opens up as normal. Can you help please’ for ‘Firefox’

‘When I try to log on to one particular website I get a quick flash of the log on page then it goes black. If I use Microsoft Edge it opens up as normal. Can you help ple… (læs mere)

‘When I try to log on to one particular website I get a quick flash of the log on page then it goes black. If I use Microsoft Edge it opens up as normal. Can you help please’ for ‘Firefox’

Stillet af Mickp for 1 dag siden

shortcut for opening link in new tab after current just once

Hi, I have browser.tabs.insertAfterCurrent and browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent set to false because this is what best suits my needs in most cases. However, there … (læs mere)

Hi,

I have browser.tabs.insertAfterCurrent and browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent set to false because this is what best suits my needs in most cases. However, there are some occasions when I'd like to open some links in a new tab after the current one and not at the end. Is there a way, shortcut/addon/anything I could achieve this?

Thanks!

Stillet af Hollo for 1 dag siden

MOZILLA_PKIK_ERROR_SELF_SIGNED_CERT while browsing our App web site

In our Application URL, we are using self signed certificate. when be browse our App url we are getting this following error message "An error occurred: MOZILLA_PKIK_ERRO… (læs mere)

In our Application URL, we are using self signed certificate. when be browse our App url we are getting this following error message "An error occurred: MOZILLA_PKIK_ERROR_SELF_SIGNED_CERT". Kindly help us to resolve this issue. In other browser the page is working fine.

Stillet af arockiarajesh for 1 dag siden

Video playback no longer works getting ffmpeg errors in terminal.

I'm running on Fedora 36 with Firefox 105.0.1 I think I have all the required codecs, I am getting this error in the terminal when I try to play a video [Child 8677, Med… (læs mere)

I'm running on Fedora 36 with Firefox 105.0.1 I think I have all the required codecs, I am getting this error in the terminal when I try to play a video [Child 8677, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=7fc156ea7c00 Decode error: NS_ERROR_DOM_MEDIA_FATAL_ERR (0x806e0005) - mozilla::MediaResult mozilla::FFmpegDataDecoder<59>::InitDecoder(): Couldn't open avcodec: file /builddir/build/BUILD/firefox-105.0.1/dom/media/MediaDecoderStateMachineBase.cpp:151

Stillet af rathel for 1 dag siden

YT Shorts Plays Wrong Video

Here's the problem: over the past few days, every time I try to play a Youtube Short, it plays the wrong video, if it plays at all. As best I can tell, what's happening… (læs mere)

Here's the problem: over the past few days, every time I try to play a Youtube Short, it plays the wrong video, if it plays at all. As best I can tell, what's happening is that it's skipping to the end of the video I'm trying to play and cycling on to the next one.

Frankly, I dislike YT's Shorts format anyway, but some of my favorite content creators use them, so what you gonna do?

I tested it out on Edge, and there doesn't seem to be a problem there.

It doesn't seem to matter whether I try to play the video on YT itself or click an external link. The same results: I can't actually play the video I'm trying to see.

It's only been happening for a couple of days.

Stillet af r.thomas.wright for 1 dag siden

Cannot enter password for bank of america login

I am running Firefox 1.05.1 (64 bit), Mac OS 12.6, hardware: Hardware Overview: Model Name: MacBook Pro Model Identifier: MacBookPro18,2 Chip: Apple M1 Max Total Numb… (læs mere)

I am running Firefox 1.05.1 (64 bit), Mac OS 12.6, hardware: Hardware Overview:

 Model Name:	MacBook Pro
 Model Identifier:	MacBookPro18,2
 Chip:	Apple M1 Max
 Total Number of Cores:	10 (8 performance and 2 efficiency)
 Memory:	64 GB
 System Firmware Version:	7459.141.1
 OS Loader Version:	7459.141.1
 Serial Number (system):	CKFQYJN4QP
 Hardware UUID:	64A85AFE-6DB0-5F0B-976A-44139DF57C56
 Provisioning UDID:	00006001-000420390EF8801E
 Activation Lock Status:	Disabled

I am unable to enter a password when attempting to login to bank of america, this web page: https://secure.bankofamerica.com/login/sign-in/signOnV2Screen.go

I can enter a username, but when I click in the password entry box, no cursor appears and if I type, nothing gets entered. Works fine with Safari.

Attached screenshot is inspect of password entry box

Hope you can help, Ron 

Stillet af thesearls for 20 timer siden

Artstation and a blank screen

Hello, I'm having trouble with Artstation, and to be specific, whenever I click on an image to look at full, a blank screen shows up instead of the usual webpage format. … (læs mere)

Hello,

I'm having trouble with Artstation, and to be specific, whenever I click on an image to look at full, a blank screen shows up instead of the usual webpage format. The home page is fine, and the artists home page are fine, but when I click on an image, it's just a blank white page.

I've tried trouble shooting mode, and it seems to be one of my extensions - I use the bare minimum of the recommended set. I would like to not lose any of them - 1Password, Cookie AutoDelete, Disable WebRTC, Firefox's own Multi-Container extension, Ghostery, HTTPS everywhere, and uBlock Origin - for my own web browsing needs & I feel it unnecessary to use a different browser for one specific website. All the usual sites I venture out to work fine, it's just when clicking on the images to look at full view.

I do apologize for my ignorance if this question is more suited for Artstations support team, but thought it'd be best to ask here first.

So what actions should I take next, other than going one by one for each extension?

Many thanks in advance.

Stillet af Ernest G Kim for 20 timer siden