Vis Firefox og websteder i fuldskærm

Revisionsinformation
  • Revision id: 116070
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Tilføjet kommentar
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox kan udvides til at fylde hele skærmen med sin fuldskærmsfunktion. Det er fx smart til de meget små skærme, der findes på netbook-computere, eller til at få det meste ud af dit HDTV. Denne artikel fortæller alt, hvad du har brug for at vide om emnet.

Slå fuldskærm til

Større er bedre! Få websiden til at bruge hele skærmen.

• Klik på menuknappen Billedet "new FX menu" findes ikke., og klik så på Fuldskærm.
    Fullscreen 29 WinFullscreen 29 MacFullscreen 29 Lin

Slå fuldskærm fra

Giv mig min Firefox tilbage!

1. Flyt markøren til toppen af skærmen for at åbne værktøjslinjen.
  2. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker et sted på værktøjslinjen og vælg Afslut fuldskærmstilstand.

Tastaturgenveje

Brug tastaturet til fuldskærm.

• Genvej til at gå ind og ud af fuldskærm: Tryk på tasten F11.
    Bemærk: På nogle computere med kompakt-tastatur (såsom netbooks eller bærbare computere) skal du trykke på tasterne fn + F11.
  • Genvej til at gå ind og ud af fuldskærm: Kommando + Skift + F