Historik for Skift sprog i Firefox OS

Kategori:
Sådan gør du
Revisionshistorik for:
English, Dansk

Show Helpfulness Votes Chart

Revision Status S Skribent Kommentar
Nuværende   scootergrisen .
Godkendt   user955666 Korrektur - kommaer fjernet
Ikke gennemgået   scootergrisen Gennemlæst hele artiklen
Godkendt   user955666 Korrektur
Ikke gennemgået   scootergrisen Gennemlæst hele artiklen
Ikke gennemgået   scootergrisen app' > app
Ikke gennemgået   scootergrisen opdatering fra en-US artikel
Godkendt   user955666 Ændret lidt på rækkefølge m.m.
Ikke gennemgået   Joergen Mindre ændringer + ekstra billede.
Godkendt   user955666 Korrektur
Gennemgået   scootergrisen Ændret billeder med dansk titel tilbage til de engelske titler + gennemlæst hele artiklen
Godkendt   scootergrisen opdatering fra den engelske artikel
Godkendt   scootergrisen .
Godkendt   Joergen Mindre ændringer
Ikke gennemgået   scootergrisen .
Ikke gennemgået   scootergrisen engelsk til dansk oversættelse

Du er ved at markere denne revision som klar til oversættelse. Er du sikker på, at du vil fortsætte?

Dokumentets bidragsydere