Skift sprog i Firefox OS

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Skift sprog

Sørg for, at du er på startskærmen.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger Settings 1.4 Settings- 2.0 (small) .
  2. Rul ned til afsnittet Generelle indstillinger, og tryk på Sprog.
    (Skærmbillede) V2.0
  3. Tryk på rullemenuen på næste skærm for at se en liste med tilgængelige sprog.
    change_language
    • Det nuværende sprog er markeret.
  4. Tryk på det ønskede sprog, og tryk så på knappen OK for at gemme valget.
Bemærk: Hvis du vil være med til at oversætte hjælpeartikler, så læs mere på websiden Oversæt hjælpeartikler!
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.