Del din skærm i Firefox Hello

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Opdater din version af Firefox for at få de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Med Firefox Hellos skærmdelingsfunktion kan du dele websider og andre programmer under en samtale i Firefox Hello. Når du har startet en samtale, bliver skærmdelingsfunktionen tilgængelig. Sådan bruger du funktionen:

1. Åbn den webside, du vil dele, før du starter en ny samtale i Firefox Hello.
  2. Klik på skærmdelingsknappen screenshare buttonscreenshare hello 42 i dit samtalevindue. (Knappen bliver blå, når du klikker på den.)
    screen share helloscreenshare menu hello 42
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    • Del mine faneblade for at dele den webside, du er på.
    • Del andre vinduer for at dele et andet program, du har åbent. Hvis du vælger denne mulighed vil Firefox Hello bede dig om at vælge det program, du ønsker at dele.

Med Firefox Hellos skærmdelingsfunktion kan du dele websider under en samtale. Når du har startet en samtale bliver skærmdelingsfunktionen tilgængelig. Sådan bruger du funktionen:

1. Åbn den webside, du vil dele, før du starter en ny samtale i Firefox Hello.
  2. Klik på skærmdelingsknappen screenshare buttonscreenshare hello 42 i dit samtalevindue.
    screen share hellohello screenshare menu winxp
  3. Vælg Del mine faneblade for at lade personen se den webside, du er på.
    Del andre vinduer er kun tilgængelig i Windows 7, Windows 8 og Mac. Du kan ikke vælge denne mulighed i Windows XP.

Tip: Skærmdelingsknappen bliver grøn end share helloblå active sharing hello 42, når skærmdeling kører. For at afslutte skærmdelingssessionen skal du klikke på skærmdelingsknappen end share helloactive sharing hello 42 igen.