Ret problemer med afspilning af lyd og video i Firefox i Windows

Revisionsinformation
  • Revision id: 131287
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Korrektur
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold
Denne artikel er rettet mod brugere af Windows Vista/7/8/8.1/10.

Nogle versioner af Windows mangler Windows Media Player og andre medierelaterede teknologier, som skal bruges til at afkode og afspille lyd og video (du kan finde flere detaljer i dette blogindlæg). Microsoft tilbyder Media-funktionspakken (til versioner kendt som Windows N og Windows KN) og pakken Platform Update Supplement (til Windows Vista og Server 2008), som du kan hente, og som indeholder funktioner til afspilning af lyd og video.

Brugere har rapporteret følgende problemer, hvis de mangler Media-funktionspakken eller andre medierelaterede teknologier:

• YouTube-videoer er slørede, har lav opløsning eller viser blot et sort felt.
  • Videoer afspilles som Flash-videoer i stedet for som HTML-videoer.
  • Videoer fra Vimeo virker ikke.

Løsning

Du kan løse problemet ved at installere Media-funktionspakken eller Platform Update Supplement, alt efter hvilken version af Windows du benytter:

Læs denne support-artikel hos Microsoft for at få hjælp til at identificere din Windows-version.

Windows 10:

Windows 8.1:

Windows 8:

Windows 7:

Windows Server 2008:

Windows Vista: