Opdater til seneste version af Firefox til Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 92500
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Korrektur
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

For at bruge alle de nye funktioner og for at holde dine informationer sikre, er det en god ide at opdatere til den seneste version af Firefox til Android. Firefox til Android fortæller dig, når en opdatering er tilgængelig gennem Google Play, men du kan også kontrollere det manuelt. Følg trinnene herunder for at finde ud af, hvilken version du bruger, og hvordan du opdaterer.

Kontrollér din Firefox-version

1. Tryk på knappen Menu Skabelonen "androidmenulocation" findes ikke eller har ingen godkendt revision., og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Mozilla, og tryk så på Om Firefox. Versionsnummeret vises under Firefox-logoet.

Opdater gennem Google Play

Den letteste måde at opdatere Firefox til Android er gennem Google Play:

1. Besøg Google Play med din enhed, og tryk på menuen øverst til venstre på skærmen.
  2. Tryk på Mine Apps for at se din liste med installerede apps. Din liste fortæller dig, hvilke apps som behøver at blive opdateret.
  3. Hvis der er en opdatering vil Firefox til Android blive vist på listen Opdateringer. Tryk på den.
  4. Tryk på knappen Opdater.
    update android gp
  5. Tryk på Accepter på meddelelsen tilladelser for at udfører opdateringen.

Opdater gennem menuen

Hvis du ikke er i stand til at opdatere gennem Google Play, så prøv følgende:

1. Tryk på knappen Menu android menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på Indstillinger (du skal muligvis først trykke på Flere) .
  2. Tryk på Mozilla i menuen Indstillinger.
  3. Tryk på Om Firefox, og tryk så på knappen Søg efter opdateringer.
    update fx android
  4. Hvis der findes en opdatering, så tryk på knappen igen for at anvende opdateringen.