Nyheder i Firefox til iOS (version 20)

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Tak for at du har opdateret til den nyeste version af Firefox til iOS. Her kan du se nyhederne i denne opdatering:

• Ryd alt i din historik: Udover at kunne rydde historik for den seneste time, i dag, i dag og i går, kan du nu også rydde hele din historik. Læs mere i artiklen Ryd browserhistorik i Firefox til iOS.
  • Permanent link til siden Nyheder: Vi har tilføjet et link til siden Nyheder, så du kan se, hvad der er ændret i hver version.
what's new ios
  • Opdateringer, der skal sikre at brugere med iOS 13 får en konsistent oplevelse.
  • Vi har løst nogle problemer med panelerne til søgning og filhentning.