Historik for Kom i gang med Firefox OS

Kategori:
Sådan gør du
Revisionshistorik for:
English, Dansk

Show Helpfulness Votes Chart

Revision Status S Skribent Kommentar
Nuværende   user955666 Korrektur
Ikke gennemgået   scootergrisen Gennemlæst hele artiklen
Godkendt   scootergrisen app' > app
Ikke gennemgået   scootergrisen opdatering fra en-US artikel
Godkendt   user955666 Korrektur
Ikke gennemgået   scootergrisen .
Ikke gennemgået   scootergrisen gennemlæst hele artiklen
Godkendt   scootergrisen storage > lager
Godkendt   user955666 Oversat i fxos1.1 - bemærk, at dette gælder for alle versoner efter 1.1
Ikke gennemgået   scootergrisen opdatering fra den engelske artikel
Godkendt   user955666 Smårettelser
Ikke gennemgået   scootergrisen .
Godkendt   user955666 Corrected an older error
Ikke gennemgået   scootergrisen tilpasse søgning > adaptiv søgning
Godkendt   Joergen Oversat de manglende termer + mindre ændringer
Godkendt   scootergrisen "sendte data" > "data" fordi det både er sendt og modtaget data
Godkendt   user955666 A few changes
Ikke gennemgået   scootergrisen engelsk til dansk oversættelse

Du er ved at markere denne revision som klar til oversættelse. Er du sikker på, at du vil fortsætte?

Dokumentets bidragsydere