Information for EU-, EØS-, schweiziske og californiske brugere

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: Information for EU, EEA, Swiss, California, Connecticut, Virginia and Utah users

EU, EØS, Schweiz og Californien har databeskyttelsesforordninger, som kræver, at vi specificerer følgende:

Mozilla privatlivspolitik og produktspecifikke meddelelser om beskyttelse af privatlivets fred beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler inden for forskellige kategorier, og hvordan vi behandler dem. Mozilla sælger ikke personlige data.

Lovgrundlaget for at indsamle og behandle oplysninger under European General Data Protection Regulation (“GDPR”) inkluderer:

• Vores brugerbetingelser: Registrering af en Firefox-konto kræver, at du accepterer Betingelser for Firefox Cloud-tjenester. Vi skal bruge din mailadresse for at kunne levere de forskellige tjenester, såsom synkronisering af din browserhistorik.
  • Legitime interesser: Vi indsamler tekniske og interaktive oplysninger, som kan omfatte IP-adresser, til at skræddersy og tilbyde positionsafhængige funktioner. Oplysningerne bruges også til at forbedre vores tjenesters sikkerhed og pålidelighed og til at forebygge misbrug samt til at finde ud af, hvor folk hører om Firefox. Dette er beskrevet yderligere i Meddelelse om Firefox beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Samtykke: Ved at bruge vores tjenester, har du givet dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger. Du har altid mulighed for at trække dette samtykke tilbage.

Følgende rettigheder tildeles under GDPR og California Consumer Privacy Act (“CCPA”). Mozilla giver disse rettigheder til alle brugere af vores produkter, uanset deres placering:

• Retten til at vide, hvilke personlige data, der er indsamlet.
  • Retten til at vide, om personlige data deles, og med hvem.
  • Retten til at tilgå dine personlige data.
  • Retten til at udøve dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger uden at blive diskrimineret

Du kan i mange tilfælde få adgang til selv at opdatere og slette dine personlige oplysninger direkte i vores produkters indstillinger.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have foretaget rettelser i dine informationer, kan du kontakte os via vores formular til ændring eller sletning af data, og vi håber at kunne hjælpe dig. Hvis vi ikke kan hjælpe dig, har du ret til at indbringe en klage til de lokale databeskyttelsesmyndigheder.