Hvordan ser jeg Flash-video i Firefox til Android?

Revisionsinformation
  • Revision id: 70506
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Firefox til Android viser som standard ikonet tryk-for-at-afspille ved Flash. Brug denne artikel for at lærer hvordan videoer ses og hvordan du konfigurer dine indstillinger for plugins som Flash.

1. Installer Adobe Flash player på din Android enhed ved at hente en arkiveret version fra Arkiveret Flash Player versioner på adobe.com. For mere information om Flash Player udvikling på Android, læs Adobe's blog indlæg.
  2. Tryk på den grå boks med plugin ikonet som det ses herunder for at afspille Flash indholdet.

tap_to_play_native

Afspil Flash indhold uden at trykke

At holde Firefox indstillet til tryk-for-at-afspille er vigtig for din sikkerhed på nettet fordi det sikre at du bestemmer hvilke plugins der stoles på. Men du kan indstille Firefox til Android til at aktiver Flash som standard:

• Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og så Settings (på nogle telefoner kan det være du først skal trykke på More) . Rul ned og tryk på indstillingen Plugins og vælg Enabled.
  • Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og så Settings (på nogle telefoner kan det være du først skal trykke på More), Customize, Display. Tryk så på indstillingen Plugins og vælg Enabled.