Hvordan installer jeg Firefox på en Android-enhed?

Revisionsinformation
  • Revision id: 73210
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: opdatering fra den engelske artikel
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold
For at se om din enhed er understøttede, læs Vil Firefox virke på min mobilenhed?

Forudsætninger

Hvis du har installeret og opsat Sync til en version af Firefox, Beta, Aurora eller Nightly, skal du afinstaller den vesion før du opsætte Sync på Firefox til Android.

Hent og installer Firefox

1. For at hente og installer Firefox på din enhed, gå til mozilla.org/mobile og tryk på download knappen.

install_0

App'en Google Play vil åbne Firefox installationssiden.
  2. Tryk på knappen Install.

install_1

3. Accepter permissions og begynd filhentningen.

install_3

Installationen vil begynde.

install_5

4. Vælg boksen "Allow automatic updates" for at være sikker på at du får sikkerhedsopdateringer hver sjette uge.

install_update

5. Tryk til sidst på knappen Open

install_open