Hvordan deler jeg ting i Firefox til Android?

Revisionsinformation
  • Revision id: 84028
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Oversat fra en-US artikel + Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Denne artikel gælder for den seneste version af Firefox til Android. Opdater til seneste version af Firefox til Android for at få glæde af disse funktioner.

Med få tryk, kan du let dele det du finder på nettet ved at bruge menuen, Læser eller NFC. Vi viser hvordan du gør.

Bemærk: Dette gælder for den seneste Firefox for Android Release-version, som kan hentes fra mozilla.org/mobile.

Hvordan bruger jeg menuen til at dele?

Firefox til Android gør det let at dele links til websider eller bestemte elementer fra en side.

1. Få menuen frem, på en af følgende måder:
    • Del linkes til den webside du er på: Tryk på menu-ikonet android menu (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) .
    • Del et billede eller en fil fra en webside: Tryk og hold på det du ønsker at dele indtil genvejsmenuen vises.
  2. Tryk på knappen ???Del??? android share og vælg fra listen (???social networks, Sync, email and document sharing accounts???).
  3. Du kan fortsætte med at dele, Firefox til Android vil huske og forslå dine to mest brugte delingsvalg og vise dem i menuen så du hurtigere kan få adgang til dem.
    • Ved at bruge menuknappen:
    share android
    • Ved at bruge genvejsmenuen:
    quickshare android

Hvordan deler jeg i Læser?

Sådan deles ting i Læser:

1. Tryk på ikonet readinglist4readinglist5 og vælg den app du vil dele.

Læs mere om Læser-funktionen i Sådan bruges læsevisning på Firefox til Android.

Hvordan deler jeg med NFC?

Kun få af de nye Android-enheder understøtter NFC. Både den sendende enhed og den modtagende enhed skal understøtte NFC for at kunne bruge denne funktion.
  1. På både den sendende enhed og den modtagende enhed skal du sørge for at NFC er aktiveret: I Android indstillinger, under ???Wireless & Network??? tryk på ???More...??? og så marker boksen ved siden af "NFC".
  2. For at dele en webadresse (URL) fra Firefox, skal du holde bagsiden af enheden som skal sende, mod bagsiden af enheden som skal modtage, også tryk på ???Touch to beam??? på den enhed som skal sende.

ff24 touch to beam jelly bean 300px wide