Kom i gang med Firefox Lockwise

Firefox Lockwise synkroniserer adgangskoder fra en Firefox-browser, så du nemt kan bruge dem til at logge ind på apps på Android- og iOS-enheder. Denne artikel hjælper dig med at komme i gang hurtigt.

Første trin: Opret en Firefox-konto

Opret en gratis Firefox-konto, hvis du ikke allerede har én.

Andet trin: Synkronisér dine logins i Firefox

Tredje trin: Installér eller opsæt Firefox Lockwise

Fjerde trin: Aktivér autofyld

Firefox Lockwise kan udfylde dine login-informationer automatisk i apps, hvis du aktiverer denne funktion, så du ikke behøver at indtaste dem manuelt. Først skal du aktivere autofyld på din telefon.