Brug sidepanelet i Firefox til at få adgang til bogmærker, historik og synkroniserede faneblade

Revisionsinformation
  • Revision id: 82943
  • Oprettet:
  • Lavet af: user955666
  • Kommentar: Lidt mere korrektur
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold
Opdater Firefox til seneste version for at få adgang til denne funktion.

Den seneste version af Firefox (30 og nyere) indeholder knappen Sidepaneler, som giver dig nem adgang til dine bogmærker, historik og sociale funktioner. Denne artikel fortæller, hvordan du tilføjer knappen, og hvordan du bruger funktionen.

display sidebar fx30

Tilføj knappen Sidepaneler

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer, og klik så på Tilpas værktøjslinje… Et panel åbnes med alle de knapper, du kan tilføje.
  2. Træk knappen Sidepaneler hen på din menu eller på en værktøjslinje.
    add sidebar button
  3. Klik på den grønne knap Afslut tilpasning for at gemme dine ændringer.
Læs mere om at tilpasse dine Firefox-knapper og værktøjslinjer i artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer.

Slå et sidepanel til og fra

1. Klik på knappen Sidepaneler, og vælg det sidepanel, som du vil aktivere.
  2. Klik igen på knappen Sidepaneler, og vælg det sidepanel, som du vil deaktivere.
Tilføj mere sjov til dit sidepanel: Du kan også tilføje sociale funktioner til sidepanelet, og du kan finde en tilføjelse, som kan give dig endnu mere indhold til dit sidepanal.