Brug Adobe Reader til at vise PDF-filer i Firefox

Revisionsinformation
  • Revision id: 72456
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: engelsk til dansk oversættelse + gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

adobe_icon.gif Adobe Reader er et gratis program til at vise og udskrive PDF dokumenter.
Programmet inkludere et Adobe Acrobat browser plugin til at vise PDF dokumenter i Firefox og andre webbrowsere. (Firefox bruger som standard sin indbyggede PDF Viser.) Denne artikel giver ressourcer til at indstille Adobe Reader og browser plugin'et på din computer.

Bemærk: Firefox Software Opdatering funktionen opdatere ikke installerede plugins. Læs Adobe Security bulletins and advisories side for information om sikkerheds og stabilitets problemer der påvirker Adobe Reader. For at kontroller om du har de seneste versioner af alle dine plugins, gå til vores Plugin kontrol side.

Installer og opdater Adobe Reader

For at installer Adobe Reader, besøg webstedet Adobe.com. For at sikre dig at din installation af Adobe Reader inkluder de seneste tilgængelige sikkerheds og stabilitets opdateringer, åbn Adobe Reader, klik på menuen Hjælp og klik så på Kontroller for opdateringer….

Adobe vedligeholder endnu ikke et browser plugin til at vise PDF filer i Firefox på Mac OS X; du kan i stedet bruge den indbyggede PDF Viser.

Test Adobe Reader plugin'et

Besøg Mozilla Privacy Policy PDF, som er i PDF format, for at teste om du er i stand til at åbne PDF filer.

Fejlsøgning

Hvis ikke du kan vise PDF filer i Firefox vinduet, så læs det følgende for fejlsøgnings instruktioner:

Vis PDF filer udenfor Firefox

Du kan indstille Adobe Reader til ikke at åbne PDF filer i Firefox.

1. Åbn Adobe Reader.
  2. Øverst i Adobe Reader vinduet, klik på menuen Rediger, og vælg Indstillinger…, for at åbne vinduet Indstillinger.
  3. I panelet til venstre i vinduet Indstillinger, vælg afsnittet Internet.
  4. Fjern markeringen ved Display PDF in browser.

Du kan indstille Firefox til at åbne PDF filer udenfor Firefox i stedet for at bruge den indbyggede PDF Viser:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger. .
  2. Vælg panelet Programmer.
  3. Find Portable Document Format (PDF) i listen og klik på den for at vælge den.
  4. Klik på listemenu i kolonnen Handling ved du ovenfor valgte og vælg Brug Adobe Reader (standard).
  5. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk. .

Afinstaller Adobe Reader

Adobe support webstedet har disse instruktioner til at afinstaller Adobe Reader:

Baseret på information fra Adobe Reader (mozillaZine KB)