Afspil videoer i fuldskærm i Firefox til Android

Revisionsinformation
  • Revision id: 82905
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Oversat fra en-US artikel + Gennemlæst hele artiklen
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Skabelonen "UpdateAndroid" findes ikke eller har ingen godkendt revision.

Firefox til Android har indbyggede knapper så du kan forstørre indlejret videoer, så de vises på hele skærmens størrelse. Denne artikel viser hvordan "fuldskærms-tilstand" slås til og fra med tryk på en knap.

Sådan gøres det:

1. Når du trykker på en understøttede video, vil fuldskærms-ikonet blive vist på videoens knapper. Tryk på ikonet for at forstørre videoen:
    android expand video
  2. Tryk igen på fuldskærms-ikonet, for at mindske videoen tilbage sin til oprindelige størrelse:
    android original size
Tip: Drej enheden i fuldskærms-tilstand, for at ændre videoens orientering.