Template:resetsteps

Revisionsinformation
  • Revision id: 131214
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: user955666
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold
  1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand.