Utilitza la interfície del Firefox en altres llengües amb paquets de llengua

Els paquets de llengua són complements que et permeten tenir més llengües disponibles per la interfície d'usuari de Firefox. Aquest article descriu com:

• Trobar, instal·lar i gestionar paquets de llengua dins de Firefox.
  • Canviar la llengua seleccionada per la interfície de Firefox.
Sempre pots aconseguir Firefox directament en la teua llengua descarregant la versió corresponent de www.mozilla.org/firefox/all.

Si vols controlar les llengües preferents per pàgines web que ofereixen el seu contingut en múltiples llengües, mira la secció de llengües d'aquest article.

Com per aconseguir paquets de llengua per Firefox

1. Visita pàgina de diccionaris i paquets de llengua de Mozilla.
  2. En la llista, troba la llengua que vols afegir, i clica l’enllaç paquet de llengua per la llengua que desitges instal·lar. La pàgina principal per aquest paquet de llengua s’obrirà.
  3. Clica el botó Afegeix a Firefox per instal·lar-lo. Firefox descarregarà el paquet de llengua i et preguntarà per confirmar la instal·lació.
Nota: Si ets incapaç d'instal·lar qualsevol paquet de llengua, mira l'article Unable to install add-ons (extensions or themes). Si estàs utilitzant una versió de proves o preliminar de Firefox, necessites revisar els servidors de fitxers de Mozilla per trobar paquets de llengua compatibles, fins i tot encara que aquests són només recomanats per fer proves.

Com gestionar paquets de llengua

Per veure quins paquets de llengua tens instal·lats:

1. Clica el botó de menú The image "Fx57menu" does not exist.New Fx Menu i tria ComplementsFx57Addons-icon Complements. El gestor de complements s’obrirà.

2. En la pestanya del gestor de complements, tria el plafó Llengües.

Si no tens un plafó Llengües, no et preocupes. Està amagat si no tens cap paquet de llengua instal·lat. Passa el mateix per alguns altres tipus de complements poc comuns.

Com a desinstal·lar paquets de llengua

Si vols treure un paquet de llengua, veure treure o deshabilitar complements.

Com canviar la llengua de la interfície d'usuari

Al contrari que per als temes, habilitar un paquet de llengua en el gestor de complements només fa la que la llengua que proporciona estiga disponible. Per canviar la llengua preferida per la interfície:

1. En la address bar, escriu about:config and prem IntroIntro.

• L'avís de about:config "Compte, que podríeu prendre mal!" pot aparèixer. Clica Aniré amb compte, ho prometo!Accepte el risc! per continuar a la pàgina about:config.
  2. En el camp Cerca, posa intl.locale.matchOS.
  3. Si la preferència intl.locale.matchOS té un valor de true, fes-li doble-clic per posar el seu valor a false.
  4. Neteja el camp Cerca, i posa general.useragent.locale.
  5. Fes doble-clic en la preferència general.useragent.locale, i entra el codi de la llengua que vols utilitzar. Aquesta pàgina llista la majoria dels codis de llengua utilitzats per les localizations de Mozilla.
  6. Clica el botó de menú New Fx Menu i després clica SortirIxClose 29.

Clica el menú de Firefox Fx57Menu, després clica Sortir. Clica el menú de Firefox a la part de dalt de la pantalla, després clica Ix de Firefox.Clica el menú de Firefox Fx57Menu, després clica Ix.

1. En la address bar, escriu about:config and prem IntroIntro.

• L'avís de about:config "Compte, que podríeu prendre mal!" pot aparèixer. Clica Aniré amb compte, ho prometo!Accepte el risc! per continuar a la pàgina about:config.
  2. Escriu intl.locale.requested en el camp Cerca.
  3. Fes doble-clic en la preferència intl.locale.requested, si la trobes, o afegiu-la com una nova preferència (veure Configuration Editor for Firefox per més detalls).
  4. Introduïu com a valor de cadena el codi de llengua que voleu utilitzar o deixeu-lo en blanc per utilitzar l'idioma del vostre sistema. Aquesta pàgina llista la majoria dels codis de llengua utilitzats per les localizations de Mozilla.
  5. Clica el botó de menú New Fx Menu i després clica SortirIxClose 29.

Clica el menú de Firefox Fx57Menu, després clica Sortir. Clica el menú de Firefox a la part de dalt de la pantalla, després clica Ix de Firefox.Clica el menú de Firefox Fx57Menu, després clica Ix.

Quan arranques Firefox un altre cop, veuràs l'interfície en la nova llengua especificada.