Trobeu la versió del Firefox

Sovint és important saber quina versió del Firefox esteu utilitzant. Podeu trobar-la a la finestra «Quant al Mozilla Firefox».

Per a accedir a aquesta finestra, aneu a la part superior de la finestra del Firefox, cliqueu al menú Ajuda i seleccioneu Quant al Mozilla Firefox. a la barra de menú i cliqueu el menú Firefox i seleccioneu Quant al Mozilla Firefox. Us apareixerà una finestra semblant a la de baix. El número de la vostra versió s'indica sota el nom del Firefox.

L'article us ha semblat útil? Please wait...

These fine people helped write this article: Toniher. You can help too - find out how.