Finestra d'opcions - Tauler de pestanyes

Aquest document explica totes les opcionspreferències disponibles al tauler de pestanyes de la finestra d'opcionsde preferències del Mozilla Firefox. Per a accedir a la finestra d'opcionsde preferències, In the Menu bar at the top of the screen, click Firefox and then select Preferences or Settings, depending on your macOS version.Click the menu button Fx89menuButton and select Settings. Per a altres taulers, consulteu l'article de la finestra d'opcionsde preferències.

El tauler de pestanyes conté les opcionspreferències relacionades amb la navegació en pestanyes.

Obre les noves pàgines en:
Aquesta opciópreferència controla si els enllaços d'altres aplicacions, o de pàgines web que sol·liciten obrir-los en noves finestres, s'obren en una nova finestra o en una nova pestanya de la finestra més recent.

Nota: Si heu triat obrir les pàgines en noves pestanyes, el Firefox ignorarà aquesta opciópreferència i obrirà un enllaç en una nova finestra si l'autor de la pàgina ha especificat que la nova finestra ha de tenir una mida específica, com és el cas d'algunes pàgines.

Avisa'm en tancar diverses pestanyes de cop
Quan tanqueu una finestra amb diverses pestanyes, el Firefox us demanarà que ho confirmeu. Açò evita que pugueu tancar accidentalment tota la finestra quan realment només volíeu tancar la pestanya actual. Desmarqueu aquesta opciópreferència per a inhabilitar l'avís i fer que el Firefox tanqui la finestra automàticament.

Avisa'm quan en obrir moltes pestanyes pugui alentir-se el Firefox
Quan obriu un gran nombre de pestanyes de cop, el Firefox us demanarà que ho confirmeu. Açò evita que pugueu alentir el vostre sistema mentre les pàgines s'estan carregant. Desmarqueu aquesta opciópreferència per a inhabilitar l'avís.

Mostra sempre la barra de pestanyes
Si només esteu visualitzant una pestanya en la finestra del Firefox, normalment no es mostra la barra de pestanyes. Marqueu aquesta opciópreferència per a mostrar-la sempre, fins i tot quan la finestra del Firefox només contingui una pàgina.

Em obrir un enllaç en una nova pestanya, vés-hi immediatament
Quan feu clic amb el botó del mig en un enllaç (o quan premeu ControlCmd en fer clic amb el boto primari del ratolí), la pàgina s'obrirà en una nova pestanya. Aqueixa pàgina no es mostrarà davant i es carregarà en segon pla en una pestanya. Marqueu aquesta opciópreferència si el que voleu és carregar i mostrar la pàgina en una pestanya en primer pla.

[[Finestra d'opcions Torna a l'article de la finestra d'opcionsde preferències]::