সহায়তা খুঁজুন

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Kan ik mijn totale e-mail adressenbestand overbrengen op Thunderbird

  • 3 উত্তরসমূহ
  • 1 এই সমস্যাটি আছে
  • 12 দেখুন
  • শেষ জবাব দ্বারা Tonnes

more options

Mijn mails kwamen binnen via Outlook, nu via Thuderbird. Helaas merk ik, dat het totale adressenbestand verdwenen is. Is er een methode om dit hele bestand in een keer over te hevelen?

Mijn mails kwamen binnen via Outlook, nu via Thuderbird. Helaas merk ik, dat het totale adressenbestand verdwenen is. Is er een methode om dit hele bestand in een keer over te hevelen?

All Replies (3)

more options

Is het adressenbestand van Outlook verdwenen, of juist dat van Thunderbird, nadat het heeft bestaan en heeft gewerkt?

Aangenomen dat het om dat van Outlook gaat, geeft dit supportartikel misschien antwoord. Naast het daarin genoemde artikel van Microsoft over het exporteren van contacten is er ook dit artikel wat hulp bij het exporteren kan bieden.

In feite komt het erop neer dat het adressenbestand uit Outlook dient te worden geëxporteerd als bestand, waarna dit in Thunderbird kan worden geïmporteerd. Er lijkt dus geen direct adressenbestand in Outlook te zijn dat direct kan worden ingelezen. Als Outlook nog is geïnstalleerd, zou de importfunctie van Thunderbird echter ook moeten werken. Kies hiervoor Tools/Extra > Import…/Importeren…

Laat even weten of het is gelukt of dat het probleem van andere aard is, dan kijken we graag verder.

more options

Helaas is Outlook niet mijn standaard programma maar Thunderbird. Het leek mij heel simpel om de wizard zijn werk te laten doen. Ik wacht nu de komst van mijn dochter morgen af. Misschien is het wisselen voor eventjes van standaardprogramma niet zo moeilijk. Als u me dit eenvoudig weet uit te leggen dan graag natuurlijk. bij voorbaat mijn dank.

more options

Ik help u graag, maar heb op dit moment wat meer info nodig, en weet ook niet wat u wilt dat ik nu uitleg. Is het de bedoeling om een bestaand adressenbestand uit het niet eigenlijk meer gebruikte Outlook te exporteren en dat opnieuw in te lezen in Thunderbird, uitsluitend omdat de adressen in Thunderbird lijken te zijn verdwenen? In dat geval is het misschien handiger om te kijken waardoor dat probleem komt. Dat neemt niet weg dat opnieuw inlezen mogelijk moet zijn via de hierboven beschreven methode, tenzij de wizard niet werkt?

Laten we even wachten tot morgen, dan kijken we verder. Als het daarna nog nodig is en u het probleem en de wens iets duidelijker kunt uitleggen, zou dat welkom zijn.